Domnul Nita si numele lui

Cei mai mulți ați spune ca originea acestui nume este prescurtarea numelui Ioniță anume un nume de alint și mai la îndemână Niță . De fapt am avut un coleg căruia îi spuneam Niță și îl cheamă de fapt Grădiniță Marian pe care noi prietenii îl strigam Niță.  Ai văzut când esti la o nunta ceva și strigi Marian jumate din bărbați se uita, și mai se adaugă și cei care se întreabă oare cine îl striga pe Marian.  Mereu am fost fascinat de originea numelor cel puțin cele de familie și rapiditatea cu care poti găsi nume haioase și curioase în același timp. Poate la începutul ineputurilor strămoșii acestui Niță erau constructori de grădiniță (de copii sau de vara). Cine a mai văzut nume de familie formate pana și din trei cuvinte legate împreună sa formeze numele de familie .

Povestea oricui

    Cunosti o femeie din tinerete si te gandesti ca trebuie sa fie un motiv pentru care nu prea etaleaza prieteni. Mai ales ca este recomandata de un prieten comun care in tineretile lui avea noroc la fete "deviante". La 17 ani nu te intereseaza ca nu are nici o relatie. Tu ai 19 ani zici lasa mai astept nu pare pregatita. La 18 ani iese cu tine desi ar sta in casa, are guturai aici se naste intriga posibil sa fie un barbat in corpul unei femei, acum cu noile trenduri nu mai poti sti. Pe la 18 si ceva iese cu tine in oras hotarata sa iti dovedeasca ca are gingasia si sex-apeal feminin la care te gandesti asa ca vine fardata strident si iarasi epic-fail ai vazut filmele alea prin Filipine. Oricum trece timpul la 22 de ani se scrie la sala, devine o frumusete de femeie are grija merge la solar si tot nu pare credibil .
In incheiere totusi munca defineste omul si cred ca felul de a munci spune mult despre un om, daca gateste cu placere o masa frumoasa, daca matura prin casa cand tu nu ai fi avut sigur chef, daca stie sa aranjeze lucruri in mobila pe care tu ai vrut sa le ai la indemana, trebuie sa fie femeie nu prea le este frica de rezultate cand stie ca au facut un lucru bun, e ca si cum dreptatea este de partea lor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

multitasking

Diete si e-diete

Toalete