Domnul Nita si numele lui

Cei mai mulți ați spune ca originea acestui nume este prescurtarea numelui Ioniță anume un nume de alint și mai la îndemână Niță . De fapt am avut un coleg căruia îi spuneam Niță și îl cheamă de fapt Grădiniță Marian pe care noi prietenii îl strigam Niță.  Ai văzut când esti la o nunta ceva și strigi Marian jumate din bărbați se uita, și mai se adaugă și cei care se întreabă oare cine îl striga pe Marian.  Mereu am fost fascinat de originea numelor cel puțin cele de familie și rapiditatea cu care poti găsi nume haioase și curioase în același timp. Poate la începutul ineputurilor strămoșii acestui Niță erau constructori de grădiniță (de copii sau de vara). Cine a mai văzut nume de familie formate pana și din trei cuvinte legate împreună sa formeze numele de familie .

Tipuri de oameni

1)Oamenii care cred ca totul se intampla pentru un motiv
2)Oamenii care mereu trebuie sa isi cumpere ceva

1)Cei care cred ca totul se intampla pentru un motiv vor fi primii care te vor considera cel mai prost sau cel mai destept doar pentru ca ti-a iesit sau nu ceva anume fara sa te cunoasca in prealabil.
Este neinteresant sa stii acest fapt pana nu te gandesti ca majoritatea oamenilor au frica de o judecata pripita si e clar ca daca gasesti un motiv pentru orice o sa ai un motiv destul de bun care o sa fie pur si simplu pripit.(Insert nike logo here *just doit*). Deci daca nu esti un factor(organ) de decizie sau ordine ar fi momentul sa incepi sa prevezi asa momente si sa elimini cauzele probabile din ideile tale.

Deci este foarte posibil cel care astazi te linisteste spunandu-ti "ca asa se intampla mereu", ca lucrurile rele se intampla numai oamenilor rai(sau buni) depinde de situatie. E posibil ca acestia sa stie sigur ca a fost doar vina ta cand 30 de oameni nu au miscat un deget si tu ai fi putut sa pui mana pe fierul inrosit sa salvezi peste 50 de persoane.

2)Si punctul 2 cei care isi cumpara mereu ceva sunt si ei in doua categorii anume sunt cei care isi cumpara ca sa aiba si arunca ce e vechi in timp si mai sunt cei care din doua sifoniere arunca chiar doneaza aproape tot pana raman cu o valiza si dupa aceia incep sa cumpere lucruri noi motivati de faptul ca au ramas fara nimic. Pe unii din acestia intelegeti ca ajunge sa putrezeasca hainele iar pentru altii mirosul de naftalina inseamna un anotimp de cumparaturi necesar de urgenta.

La cumparaturi unii simuleaza necesitatea cumparaturilor pe cand altii chiar insista ca nu mai au ceia ce cumpara pentru garderoba. Cam asta este parerea generala insa procentajul se inclina in favoarea celorlalte doua variante.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

multitasking

Diete si e-diete

Toalete